Oslava 100.narozenin

Verze pro tiskVerze pro tisk

Slavili jsme 100!

Domníváte se, že den 7. 8 2014 byl jen obyčejný čtvrtek? Den jako každý jiný? Mýlíte se!! Tento významný den slavila sté narozeniny paní Otilie Vaňková. Tato dáma oplývá obdivuhodnou svěžestí a stálým optimismem. Dokonce v minulém roce zvítězila v soutěži Miss Babča Předhradí!

Oslava probíhala na přání oslavenkyně v komornějším duchu. Přesto se gratulantů a krásných dárků sešlo velmi mnoho. Mezi gratulanty patřila i první dáma naší republiky, Ivana Zemanová, která dojala svým osobním dopisem paní Otílii k slzám. K přání všeho nejlepšího se přidaly i pracovnice z Správy sociálního zabezpečení Kolín. Následoval zástup gratulantů z řad zaměstnanců a přátel z Domova seniorů Předhradí.

Paní Vaňková obdržela kromě nádherného dortu od ředitelky Domova, mnoha kytic, řadu osobních a speciálních dárků, mezi které patřil country koncert skupiny GMČ, broušená váza se jménem oslavenkyně a s číslicí 100, znamenitý „Vaňkův“ likér společně se záznamem, co vše významného se v  roce 1914 událo, básně složené jen pro tento slavnostní den a mnoho dalších dárků.

Celé slavnostní odpoledne proběhlo v radostném a pohodovém duchu a všichni doufáme, že takových oslav proběhne v našem zařízení ještě mnoho.