Návštěva první dámy v domově pro seniory

Verze pro tiskVerze pro tisk

Paní Zemanová náš Domov navštívila u příležitosti stých narozenin, které letos oslavila paní Vaňková Otilie. Paní Ivana Zemanová se bohužel z pracovních důvodů nemohla zúčastnit oslavy pořádané 7. 8. 2014.První dáma se přesto s paní Vaňkovou chtěla seznámit a popřát ji k jejímu životnímu jubileu a proto ji dnes přijela dodatečně poblahopřát. Oslavenkyně obdržela krásné dary - nádhernou kytici, dort, knihu o Svatovítském pokladu a Kapli sv. Kříže na Pražském hradě a fotografie paní Vaňkové z jedlého papíru, z kterých byla velmi překvapena, protože se s ním ještě nesetkala. A velmi ji pobavilo, že má sníst sama sebe.

Paní Zemanová byla velmi milá a přátelská, seznámila se nejen s oslavenkyní, ale poseděla a popovídala si i s ostatními obyvateli našeho Domova. První dáma od našich obyvatelů obdržela dárky na památku. Nádhernou broušenou vázu od pana Blažka, krásné květiny a výrobky, které naši obyvatelé společně v Domově vytvořili.

Záznam je možné si též prohlédnout na http://tv.blesk.cz/video/2119031/100leta-starenka-ktere-gratulovala-zemanova-puget-byl-vetsi-nez-ona.html