Kovbojský den

Verze pro tiskVerze pro tisk

Senioři z Domova seniorů v Pňově-Předhradí slavili den dětí! Zdá se Vám, to nemožné? Kdeže… u nás v Domově se tato oslava konala!

Děti z místní mateřské školy po celý rok přinášejí radost obyvatelům našeho domova vystoupeními, která jsou plné písní, tanečků a pohádek. A proto jsme se jim chtěli odvděčit.

Vloni jsme společně s našimi obyvateli uspořádali pro děti Indiánskou stezku s výrobou čelenek, lovením bizonů, nebezpečnou stezkou s hady … A nadšené děti stezku absolvovaly i vícekrát.

V rámci letošní oslavy jsme spolu s našimi obyvateli uspořádali pro děti kovbojský den. Malí caparti napochodovali s kovbojskými šátky a klobouky a stejně tak je vítali zaměstnanci domova, ale i „naše babičky a dědečkové.“ A pak nastalo to pravé rodeo!!

Opravdové - protože jízda na „divokém oři“ byla zážitek, a co teprve značkování krav, rýžování zlata, chytání krav do lasa, pojídání koláčů… Rozdováděným dětem naši senioři potvrzovali splnění úkolů a podarovávali je zlatými mincemi. Nadšení dětí samozřejmě bylo odměnou pro všechny, kteří jim oslavu dne připravovali a našim sponzorům, díky nimž jsme mohli děti bohatě podarovat.

A malý kovbojové pyšní na své výkony odcházeli pyšně s připnutou šerifskou hvězdou na hrudi a obyvatelé našeho domova byli plni pozitivních zážitků a dojmů. Všichni se těšíme na další společný den. Za všechny malé i velké šerify a šerifky Petra